Рубрика: Page

1 comments

Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim

images Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim

Dette er et timelangt program, med opptak fra bibelundervisning, evangeliske møter og sang- og musikkarrangementer - både fra Bedehusland og ulike typer av fellesmøter. Les mer om dette i vår Personvernerklæring. Hardang Bibelkurset, Klepp - Se dagens program. Global Lovsang. Stiftelsens formål er å utruste mennesker helhetlig. Samle og trene de som er kallet inn i den profetiske tjenesten. Vi skal sende ut brev og rette opp informasjonen, sier Agnarsson. Det er fremdeles en masse mennesker som ikke er klar over at TV-programmet " God Søndag" finnes.

 • God Søndag på Kanal 10 Norge
 • Kanal 10 Kristenweb
 • ▷ TVsadressa【 TVsadressa Live 】 Live TV Central
 • Velkommen til Kanal10 Norge

 • images Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim

  Kanal 10 Norge er en selvstendig norsk kristen TV-kanal. Her finner du et bredt utvalg av programmer, alle med en tydelig kristen fokus. << Tilbake til site.

  God Søndag på Kanal 10 Norge

  Kanal10 Norge. This video file cannot be played.(Error Code: ). Kanal 10 Norge. gir deg bedriftsinformasjon om Kanal 10 Norge. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.
  Øyvind Rygg, som leder den svenske satsningen i Norge, sier til Vårt Land at visjonen er å «få Jesus ut til folket — og å bringe Guds nærvær inn i hjemmene».

  P7 skal i alle fall gjøre sitt for at denne timen blir fylt med et både skikkelig og severdig innhold. Dette er ikke kristenfolkets svar på sommerkarneval, men faktisk ladestasjoner for den lange tiden vi går inn i med arbeid for Guds rike i de kommende måneder.

  Kanal 10 Kristenweb

  I stedet for å knytte allianser med fortiden av dårlige erfaringer eller med de ytre omstendighetene vil Den Hellige Ånd opplyse våre øyne, så vi kan knytte vår tro til hva Guds ord sier vi er og har. Be for Kanal 10 Norge! Del saken.

  Video: Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim Direkte fra Kanal 10 Norge

  images Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim
  Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim
  Fokus er vekst gjennom nyomvendelser.

  Ruben Agnarsson er programleder og programmet er en svensk-norsk satsing. Konferansetid er ladetid.

  Video: Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim K10N2088 Kanal 10 Live med Harald og Gunn Riis

  Be for Kanal 10 Norge! Del saken.

  Nedtellingen er kommet skeivt ut på nettsiden til Kanal 10 Norge, men Etter hvert lover de å bli tilgjengelig i flere kabelnett, samt på web-TV.

  ▷ TVsadressa【 TVsadressa Live 】 Live TV Central

  Artisten Edward John er TV-sjef i Kanal 10 Norge og et av kanalens mest profilerte personer. Krisen han varslet i slutten av mai er nå avblåst. Her og Nå er et program hvor Edward John, jevnlig oppdaterer Kanal 10 Norge sine seere ifra insiden.

  Du vil få høre om fremtids planer, visjoner, undervisning.
  Den kristne mediakrigen.

  Velkommen til Kanal10 Norge

  Dette er noe vi har sett fremfor oss i mange år. Betjene Guds folk med den profetiske tjenesten. Du ser på din flatskjerm og møter blikket hans på TVèn din hjemme i din egen stue Ifølge nettstedet vil kanalen vil ha en «klar kristen profil» og vil spesielt den første tiden bestå av både svenske og norske programmer.

  images Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim
  Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim
  Det gikk veldig fort og ting ble feil i korrekturprosessen.

  images Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim

  Vi ønsker å bryte ned monopoliseringen av generasjonene og ser behovet for at alle generasjoner samles om Kristus og samlet kan være utadrettet for å evangelisere distriktene.

  Les mer. Dette er programmet for deg som trenger hjelp i forbønn! Vi fokuserer også på å nå ut til de flerkulturelle.

  1 thoughts on “Kanal 10 norge web tv kanal 10 norge trondheim”

  1. Tojashura:

   Du er her Hjem » Om oss.