Рубрика: Page

0 comments

Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja

images Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja

Vi føles oss trygg her, og vi føler vi kan stole på folk. I tillegg ble Kristoffer syk tirsdag morgen, og Marita tirsdag kveld. Men først skal vi ta oss en ettermiddagslur! Tràng An. Vi dro på cruise med Halong Party Cruise, sammen med 20 andre på vår alder.

 • VerdensVisitt Fra Laos til Kambodsja en bildeblogg.
 • blog — By Marita Eilertsen

 • Borgerkrigen og dens etterspill har hatt en markant effekt på befolkningen. De fleste av ofrene er barn som gjeter dyr eller leker på markene.

  Det mektige Khmerriket hadde sin hovedstad i Angkor, kjent for tempelkomplekset Angkor Vat​. Kambodsja er et monarki i Sørøst-Asia.

  VerdensVisitt Fra Laos til Kambodsja en bildeblogg.

  Landet Kambodsja har en kilometer lang kyst til Thailandbukta i sørvest. Hovedstaden er Phnom Penh. Turismen har hatt sterk vekst siden og er landets nest største Musikkskalaen hadde fem toner; viktige instrumenter var xylofon, fløyter og Sitere eller gjenbruke? Historisk tid i Kambodsja begynner med Funan-riket (50– evt.) hadde sin base i Mekongdeltaet, med vasall-riker i det nordlige Malakka og i Thailand.

  Thai-hærer inntok Angkor iogog hovedstaden ble flyttet til Lovek.

  Samtidig ble folk som var mistenkt for tilknytning til Lon Nol-regimet, eller som.
  Fredag var vi vel på den eneste plassen i byen som ikke har et rolig tempo; klubben Mix.

  Det er litt rart at vi liker Thailand så godt, egentlig.

  Video: Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja Geography Now! Cambodia

  Foto fra interwebz. Soloppgangen var vakker. Drum tower.

  Video: Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja Geography Now! SOUTH KOREA (ROK)

  Nærmeste nabo ringte verkstedet; vi dro og badet! Den lokale tiden her hvor vi er akkurat nå tror jeg kanskje er

  images Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja
  Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja
  Men først skal vi ta oss en ettermiddagslur!

  Vi har stort sett reist sammen siden vi møttes på cruiset i Hanoi, og vi kommer til å savne å ikke ha dem i samme land lengre. Det gjorde at vi ikke følte oss som pensjonister på tur, og opplevelsen ble egentlig super.

  Våre Islandske venner Einár og Ásdís. Etter at man har møtt folk via couchsurfing skal man rangere møtet eller overnattingen, slik at andre kan vite at den personen er til å stole på eller ikke. På sykkeltur i Hanoi. Vi planlagte å få med oss 7 tempel på veien, og regnet med at det kom til å ta hele dagen.

  Hovedstaden er Phnom Penh, med ca 1 million innbyggere. Kambodsja, eller Khmerriket, var tidligere rikt og mektig (ca. år ), og hadde for eksempel millioner av innbyggere da Londons folketall på samme tid hadde var Sammenliknet med andre land i regionen har landet hatt betydelig økonomisk.

  Hovedstaden, Angkor Wat, lå nord i Kambodsja og var verdens største by. millioner av kambodsjanere hadde lidd tilsvarende skjebne som ham selv eller verre. Dessuten har jeg hatt en helt uvurderlig medarbeider i den.

  Det ble oppdaget stammer som aldri hatt sett vestlige mennesker før. Angkor betyr by eller hovedstad.

  images Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja

  En ny dag hadde begynt for fullt.
  Vi er for lengst fremme i Kambodsja, og har den siste uken tilbragt tiden på den noe øde øyen Koh Ta Kiev. Vi måtte handle matvarer til togturen fra torsdag til tirsdag, og heldigvis slo Sergey følge med oss inn på butikken og kunne fortelle oss hva som var hva — og hva vi absolutt ikke burde kjøpe. Er ikke det typisk at når man finner en plass man virkelig liker, så har man bare litt over en dag stedet?

  Kristoffer speider etter hvilket tog vi skal gå på. De har eget vaskeri, så nå skal vi sende klærne våre gjennom en vaskemaskin! Bymuren i Xi'an.

  blog — By Marita Eilertsen

  images Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja
  STAVANGER THAI MASSASJE ESKORTE HORDALAND
  Toget vårt.

  I går møtte vi masse folk via couchsurfing, og vi drakk øl sammen på en pub. I kveld er det Mid-Autumn-Festival sammen med masse barn, og etter det er vi invitert på fest. Basils cathedral. Vi savner alle i Norge!

  images Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja

  Kjedet på sykkelen røk ca 8 mil fra Nha Trang.

  0 thoughts on “Hadd eller hatt hovedstad i kambodsja”